|  Slovensko   |   Italiano   |

O društvu

PROGRAM DELA DRUŠTVA ZDRAV PODJETNIK ZA LETO 2019

V letu 2019 načrtujemo v društvo nekaj novosti, predvsem usmeritev aktivnosti društva v kulinarične dogodke in promocijo programov članov in prijateljev društva. Pričeli bomo izvajati aktivnosti, opredeljene v projektu ERBOISTRA (zelišč kot prepoznaven turistični produkt). Pripravili bomo nov projekt - Javni razpis LAS Istre na temo: počivališče za kolesarje.
Dodatne načrtovane aktivnosti, ki izhajajo iz usmeritev delovanja društva:
 Priprava programa s področja zeliščarstva za srednješolce; predstavitev na šolah.
 V sodelovanju s središčem Rotunda Koper bomo pripravili program aktivnosti zeliščarske zadruge ISTRAZEL, kjer je društvo eden izmed ustanovnih članov.
 Nedeljska kulinarična srečanja – tudi v letu 2019 bomo nadaljevali z nedeljskimi srečanji na Eko točki, kjer bodo udeleženci spoznavali lokalno kuhinjo in pozabljene jedi.
 Nadaljevanje s programom »opuščanja kajenja«. V sodelovanju z Društvom Mladi in tobak bomo organizirali 2-3 delavnice na temo opuščanja kajenja.
 V sodelovanju z Mestno občino Koper bomo organizirali tri celodnevne dogodke: Zdravo z naravo (april 2019,), Dan zeleno-rdeče kulinarike (maj 2019), Učni pohod iz Eko točke do Škocjanskega zatoka (september 2019).
 Sodelovanje z drugimi NVO: v programu za leto 2019 je že dogovorjeno sodelovanje z društvom Leskrea, Mladi in tobak, Društvo Magičnost gibanja, Obalno kolesarsko društvo, Zavod Škocjanski zatok, Ekološka kmetija Marina.

Kadrovska zasedenost:
Tudi v letu 2019 bo kadrovska zasedenost oziroma vodenje in upravljanje društva v dosedanji zasedbi, in sicer: Irena Bartolič, predsednica, Heidi Bartolič, sekretarka.
Društvo ima evidentiranih cca 110 članov, od tega 10-15 aktivnih pri dogodkih društva.

Program pripravila: Irena Bartolič, predsednica društva

Novo na spletu

fitnes et fitnes et2

V jesensko-zimskem času se lahko okrepčate in razvedrite na naši lepi zeleni Eko točki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Društvo Zdrav Podjetnik . © 2016. Vse pravice pridržane.
Avtor strani O piškotkih na spletni strani